noutati

Producem o gama larga de: confectii metalice, structuri metalice (porti si usi metalice, garduri metalice, feronerii, etc), si lucrari de montaj pentru ele.

Experienta noastra poate inlocui timpul pierdut de dvs. pentru alegerea celor mai bune solutii precum si al celor mai potrivite materiale. Montajul produselor noastre este executat rapid si cu o foarte buna calitate, tinand cont de reglementarile internationale in domeniu.

servicii
Comerpan produce           confectii metalice           porti si usi metalice           balcoane si balustrade            garduri metalice           feronerii

Executam lucrari de montaj pentru produsele si structurile metalice si deasemenea consultanta la domiciliul clientului in orice problema legata de domeniul produselor metalice.

Experienta noastra poate inlocui timpul pierdut de dvs. pentru alegerea celor mai bune solutii precum si al celor mai potrivite materiale.

Montajul produselor noastre este executat rapid si cu o foarte buna calitate, tinand cont de reglementarile internationale in domeniu.

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice cerinta sau informatie la adresa de e-mail contact@comerpan.ro